Snabbfäste till takbox

Att sätta fast takboxen på takräcket går superenkelt med så kallade snabbfästen. Du skruvar på en ratt och gripklon greppar tag i takräcket. När det börjar klicka har du skruvat tillräckligt.

Här får du tips på var du köper nya fästen som tillverkarna kallar för Fast Grip, Fastclick, Power-grip eller Powerclick.

 • Snabbfäste Fast Grip ny modell

  Snabbfäste Fast Grip ny modell
  Snabbfäste Fast Grip till takboxar i Pacificserien.
 • Snabbfäste FastClick

  Snabbfäste FastClick
  1 st. snabbfäste FastClick
 • Snabbfäste Power-Click, ver 2

  Snabbfäste Power-Click, ver 2
  Snabbfäste Power-Click.Ny version, med tätning.
 • Snabbfäste PowerClick med list

  Snabbfäste PowerClick med list
  Snabbfäste PowerClick med tätlist.
 • Snabbfäste Power-Grip

  Snabbfäste Power-Grip
  Snabbfäste Power-Grip till takboxar i Atlantis-serien samt till Excellence 6111.OBS!Centrering (TH 14019) ingår ej, säljs separat.
 • Snabbfäste till EMV

  Snabbfäste till EMV
  Snabbfäste till takbox 40-813460N och 40-813580N. Nr 7 på sprängskissen
 • Snabbfäste Mount Kit Easy Packline

  Snabbfäste Mount Kit Easy Packline
  #html-body [data-pb-style=BDG9AS8]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;text-align:left;margin-left:15px;margin-right:15px}#html-body [data-pb-style=YHKRIW0]{margin-top:10px;margin-bottom:10px}#html-body [data-pb-style=U9CO9TY]{margin-bottom:15px}#html-body [data-pb-style=TMSLUIO]{margin-top:10px;margin-bottom:10px}#html-body [data-pb-style=FNYT65Q]{margin-bottom:15px}#html-body [data-pb-style=U8ATARP]{margin-top:10px;margin-bottom:10px}#html-body [data-pb-style=KU01V0B]{margin-bottom:15px}Enkel installation av Packlines takboxarOm du vill installera en takbox från Packline snabbt och enkelt bör du använda dig av snabbfästet Mount Kit Easy från Packline som gör jobbet åt dig. Med dessa monteras en takbox helt utan verktyg men var noggrann med att de måste monteras korrekt och i färdriktning. Behöver du ett Packling Mount Kit Easy kan du beställa det med snabb leverans här från Mekonomen.se. Det är bara att klicka igenom din beställning och invänta våra snabba leveranser. Snabb montering med Packline Mount Kit EasyPackline Mount Kit Easy är en monteringskit som är utformat för att enkelt och säkert montera Packlines takboxar på bilens lasthållare. Kitet består av fyra fästelement som monteras på lasthållaren och två stödben som fästs i takboxens botten. Allt görs mycket smidigt och du kommer förvånas över hur snabbt och enkelt det går att använda dem.  Fästelementen är tillverkade av robust och slitstarkt material och är utformade för att passa på de flesta typer av lasthållare. De är enkla att montera med hjälp av medföljande verktyg och instruktioner. Stödbenen fästs på undersidan av takboxen och är justerbara för att passa olika bredder på lasthållaren. De ger extra stabilitet och säkerhet genom att hålla takboxen på plats och förhindra rörelse och skrammel under körning. Packline Mount Kit Easy är också utrustad med en låsanordning som gör det enkelt att säkra takboxen på bilens lasthållare. Detta minskar risken för att takboxen ska lossna eller skadas under transport.Mått, detaljer och leveransSnabbfäste iZi2Connect med Mount Kit Easy säljs i 4-pack inklusive öglor och lastremmar. Detta snabba monteringskit är framtaget för moderna vingformade takräcken men passar de flesta upp till 9 cm bredd. Lägg din beställning redan idag så säkerställer vi en snabb och smidig leverans. Du kan även passa på att läsa mer om Mekonomen-klubb och de fördelar som ett medlemskap kan innebära.