Husdjurstransport

Här ger vi tips på smarta lösningar när du ska ta husdjuret med på bilresan. Vi listar lösningarna för hundar, katter och andra husdjur.

Kategorier: Hundramp | Hundbilbälte

Populärt inom husdjurstransport

  • Bilbältessele till hunden

    Bilbältessele till hunden
    ISO-krocktestad och TÜV-godkändBekväm för hundenKan användas som promenadseleDen svenska bilbältesselen MIM AllSafe är en godkänd och krocktestad hundsele som fungerar i alla bilar. Den kraftiga hundselen fästs med bilens säkerhetsbälte och har en mjuk och har en justerbar passform så att din hund både sitter säkert och riktigt bekvämt i bilen.Bilbältesselen är tillverkad i slitstark nylon och har rejäla och justerbara metallspännen i rostfritt stål. Du fäster bilbältesselen i säkerhetsbältet med hjälp av den löstagbara remmen. Remmen skruvas ihop med selen och ger maximal säkerhet när ni åker.Bilbältesselen har även en koppelring mitt på ryggen där du kan fästa kopplet när ni går ur bilen. De insydda reflexbanden får även hunden att synas när ni är ute i mörkret.Bilbältesselen finns i storlekarna:Small 0-15 kgMedium 15-30 kgLarge 30-55 kgX-Large över 55 kgHundbillbältet är godkänd av TÜV och är krocktestad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut enligt ISO 27955:2010.Tillverkad i Sverige.
  • Hundramp till bilen

    Hundramp till bilen
    Hunden kan gå in i bakluckanDu behöver inte lyfta hundenHundrampen fälls enkelt ihopMed en smart och portabel hundramp kan hunden själv enkelt ta sig i och ur bilen. Hundrampen läggs från marken upp till bakluckan och bildar en anti-halkskyddad gång som är enkel att gå på.Hundrampen är perfekt för valpar, stora hundraser eller gamla och skadade hundar som har svårt att själva hoppa upp eller ner från bagageluckan. Rampen gör även att husse och matte sparar ryggen då de inte behöver lyfta upp de tunga hundarna.Hundrampen läggs mot kanten på bakluckan och gummistoppen ser till att hundrampen ligger still. Anti-halkskyddet på ovansidan gör att hundarna enkelt kan ta sig upp och ner utan att halka. Hundrampen fälls sedan enkelt ihop och förvaras dubbelvikt i bakluckan.Hundrampen finns i två storlekar. Den lilla storleken är tillverkad i trä och har bärhandtag på sidan. Den stora hundrampen är tillverkad i slitstark plast och går även den enkelt att bära i kanten. Mått liten hundramp: Utvikt 120 cm x 30 cm, vikt 4,3 kg.Mått stor hundramp: Utvikt 154 cm x 39 cm, vikt 5,7 kg.OBS! Hundramparna blir hälften så långa när de är hopvikta.